Sunday, 10 July 2011

DRESS HIJAU AQUA

(sold to cik rose)
RM 15
untuk
DRESS HIJAU AQUA
(saya lupa lak brand baju ni..nanti update balik)

Harga Belian :
RM45-55++

size :
6 Month-2 Year
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)




*
*
*
Pic ni jer y saya jumpa...
 Pic lain yang asya pakai dress ni mybe kat dlm lap top kat rumah.



Baju ni masih nampak macam baru..kainnya sgt2 cantik... Asya pakai baju ni x sampai 10 kali. Semasa beli baju ni ngam2 dengan asya sbb berkenan sgt kat dress ni.. Jadi sekarang saya let-go sbb baju ni dah terlalu singkat & senteng dengan asya.. Fabrik dress ni sgt2 cantik.. Tiada sebarang kerosakan, kekotoran mahupun kelunturan warna pada dress ni.. masih berkeadaan baik.

TO LET-GO :
RM 15


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

2 comments:

Cik Rose Cute said...

cantik....hihihi

Cik Rose Cute said...

campur ni...dua helai hitam gan hijau...baju ni untuk syifa my baby...nanti singgah ke sini atau E-mail

che_rosliza78@yahoo.com

Cik Rose Cute

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/