Tuesday, 12 July 2011

DRESS : BABY KIKO RED+WHITE

(SOLD TO MAMA SHIFA)

RM 10
untuk
DRESS : BABY KIKO RED+WHITE


Harga Belian :
Rm50-60++


size :
6-12 Bulan++
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)



*
*
*
Asya Mengayakan
DRESS : BABY KIKO RED+WHITE


Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Warna pakaian masih berkeadaan baik. Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.
Jual kerana baju ni dah sendat & senteng dengan asya.


TO LET-GO
RM 10


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

Monday, 11 July 2011

Dress Cardigan : Glory Fade

(SOLD TO CIK ROSE)

RM 15
untuk
Dress Cardigan : Glory Fade

Harga Belian :
RM45-55++

size :
18Bulan
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)






*
*
*
Asya mengayakan
Dress Cardigan : Glory Fade

*
*
*
cardigan yang multifunction..
Boleh juga dipakai persama t-shirt+skirt @ jeans

Jaminan 100%, dress ni masih berkeadaan seperti asal. Kain yang sgt selesa. Warna pakaian masih berkeadaan baik. Dress ni mmg jrg dipakai..Hanya dipakai ketika ke ketika berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.Dress ni mmg sgt2 cantik !
Jual kerana baju ni dah singkat/sengteng dengan asya.

TO LET-GO :
RM 15


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

3 IN 1 : SELUAR MINNIE MOUSE+BAJU+ FREE CARDIGAN

(SOLD TO NISA)

RM 10
untuk
3 IN 1 : SELUAR MINNIE MOUSE+BAJU+ FREE CARDIGAN


Harga Belian :
Jean Minnie Mouse = rm 30-40
Baju+Cardigan = rm 20-30


size :
18Bulan
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)









*
*
*
Asya mengayakan
 3 IN 1 : SELUAR MINNIE MOUSE+BAJU+ FREE CARDIGAN


Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Warna pakaian masih berkeadaan baik. Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.
Jual kerana baju ni dah sendatdengan asya.

TO LET-GO
RM 10


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

Sunday, 10 July 2011

DRESS HIJAU AQUA

(sold to cik rose)
RM 15
untuk
DRESS HIJAU AQUA
(saya lupa lak brand baju ni..nanti update balik)

Harga Belian :
RM45-55++

size :
6 Month-2 Year
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)




*
*
*
Pic ni jer y saya jumpa...
 Pic lain yang asya pakai dress ni mybe kat dlm lap top kat rumah.



Baju ni masih nampak macam baru..kainnya sgt2 cantik... Asya pakai baju ni x sampai 10 kali. Semasa beli baju ni ngam2 dengan asya sbb berkenan sgt kat dress ni.. Jadi sekarang saya let-go sbb baju ni dah terlalu singkat & senteng dengan asya.. Fabrik dress ni sgt2 cantik.. Tiada sebarang kerosakan, kekotoran mahupun kelunturan warna pada dress ni.. masih berkeadaan baik.

TO LET-GO :
RM 15


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

SHIRT : PUPPY WINK-Purple

(SOLD TO NISA)
RM 3
untuk
SHIRT : PUPPY WINK-Purple

Harga Belian :
RM20++

size :
6Bulan -1 Tahun++
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)



*
*
*
Asya mengayakan
SHIRT : PUPPY WINK-Purple



Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Kain yang sgt selesa. Warna pakaian masih berkeadaan baik. Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.
Jual kerana baju ni dah sendatdengan asya.

TO LET-GO :
RM 3.00


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

Saturday, 9 July 2011

Dress Fiffy Pink

( SOLD TO MAMA SHIFA)
RM3.00
untuk
Dress Fiffy Pink

Harga Belian :
RM10-15

size :
1 Tahun++
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)




Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Kain yang sgt selesa. Warna pakaian masih berkeadaan baik. Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.
Jual kerana baju ni dah singkat dengan asya.

TO LET-GO :
RM 3.00


*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

Dress : Baby Kiko - Black

(sold to cik rose)
RM 15.00
untuk
Dress : Baby Kiko - Black

SIZE:
1-2 TAHUN
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)

Harga Belian :
RM 59.90-69.90






*
*
*
Asya mengayakan
Dress : Baby Kiko - Black



Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Kain yang sgt selesa & cantik. Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian. 
Jual kerana baju ni dah singkat dengan asya.


TO LET-GO :
RM 15.00

*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com

DRESS : TENDERLY-PINK+WHITE

(SOLD TO MAMA SHIFA)
RM 10
UNTUK
DRESS : TENDERLY-PINK+WHITE

SIZE:
1-2 TAHUN
(kalo ambik untuk anak umur bawah 1 tahun boleh pakai lama)

Harga Belian :
RM 30-50++
(terlupa)






*
*
*
*
Asya mengayakan
DRESS : TENDERLY-PINK+WHITE


Semuanya masih dalam berkeadaan baik. Kain yang sgt selesa & cantik. Warna pakaian masih berkeadaan baik.Sesuai untuk dijadikan pakaian harian dirumah mahupun berjalan. Tiada sebarang kerosakkan & kekotoran pada pakaian.
Jual kerana baju ni dah singkat dengan asya.


TO LET-GO :
RM 10.00

*Jika berminat sila tinggalkan komen di entri ini atau pun emailkan pada saya di lya_afrina@yahoo.com